BİZ KİMİZ?

ÖĞRENCİLEMİZE UZANAN YARDIM ELİYİZ

Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gün geçtikçe sizlerinde katılımıyla hayalini kurduğumuzdan da ileri bir noktaya geldi

2020 Haziran ayı itibariyle 110 üyemiz, 50 şeref üyemiz var.

Sizlerin üyelik ve bağışlarıyla daha da büyüyeyeceğimize ve çok daha fazla öğrencimize destek olabilmeyi umut ediyoruz.

GEÇMİŞTEN BUGÜNE
VİZYONUMUZ

"Hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin artması, sosyal ve kültürel etkinliklere katılımın çoğalması ve Akçaabatlı gençlerin eğitim seviyesinin yükseltilmesi için çalışan öncü dernek olmak”

MİSYONUMUZ

“Siyasi bir gaye gütmeksizin Akçaabatlılar arasında sosyal dayanışmayı tesis ve temin etmek, bölgesi halkının nerede olursa olsun daha iyi koşullar içinde yaşamlarını temin için maddi ve manevi yardımda bulunmak ve Akçaabatlı gençlerin artan ölçüde yararlı unsurlar haline gelmelerini sağlamak”

Yaşar ERBAŞARAN

EKİBİMİZ

Adnan Topsakal

Başkan Yardımcısı
Hüseyin Baki EYÜPOĞLU

Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu
Turhan BEKTAŞOĞLU

Üye
Recep ŞEN

Genel Sekreter ve Muhasip
Oktay SEVİM

Üye
İsmail Hakkı Uzun

Salon Amiri

SİZ DE ÖĞRENCİLERİN HAYATINA DOKUNMAK MI İSTİYORSUNUZ?

Üye Olun Bağış Yapın