AKÇAABATLILAR VAKFI BİR İLK YAŞADI

1-7 Mart Yeşilay haftası olması sebebi ile öğrencilerimizi vakfımızda ağırladık.

Yıllarca amacına göre yönetilmeyen, son iki yılda amacına uygun yönetilen, öğrenci yetiştiren Vakfımızda Bugün 1-7Mart Yeşilay Haftası Olması Sebebiyle İlk ve Orta Okul Öğrencileri İçin "BAĞIMLI OLMA SAĞLIKLI OL" Temalı Konferans ve Resim Yarışmaşı Düzenledik.

Etkinliğimize 50 öğrenci katıldı, katılan bütün öğrencilerimize teşvik amaçlı hediye ve teşekkür belgesi dağıttık, dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik.

Bu güzel günde de yanımızda olarak bizleri yalnız bırakmayan sayın Kaymakamımız, sayın Belediye Başkan Vekilimiz, sayın Milli Eğitim Müdür Yardımcımıza, Sayın İlçe Sağlık Müdürümüze, Sayın Kültür Müdürümüze, Sayın Bilgi İşlem Müdürümüze, Demirci ilk ve Ortaokul Müdürüne, öğretmenlerimize ve gazetecilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca yoğunlukları sebebi ile aramızda olamayan değerli jüri üyelerimiz, Trabzon Üniv. Güz. San. Fakültesi Dekanımıza, Trabzon Üniversitesi öğretim görevlimize ve 17 Şubat Anadolu Lisesi öğretmenimize teşekkür ederiz

Biliyoruz ki başarılı nesiller yetiştirmenin anahtarı beden ve ruh sağlığı yerinde, sağlıklı bireyler yetiştirmektir. Bunun için Vakıf olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.

Yaşar Erbaşaran

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı