''HAYATA DEĞER KAT'' PROJE ÖĞRENCİLERİNDEN VAKFIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Arge biriminin organizasyonu ile HAYATA DEĞER KAT Projesi kapsamında Dumlupınar İlkokulu öğrencileri Vakfımızı ziyaret ederek toplum yararına yürüttüğümüz projelerimiz için teşekkürlerini sundular. Merak ettikleri soruları Vakıf başkanımıza ileterek projelerimiz ve bursiyer öğrencilerimiz hakkında bilgi edindiler.

Değerli öğrencilerimizi duyarlı birer insan olarak yetiştiren ailelerine, Öğretmenlerine, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve temiz yürekli evlatlarımıza bizleri onore ettikleri için teşekkür ederiz.

İNSANLIK SORUMLULUKTUR HAYATA DEĞER KAT